Stappenplan

Bent u op zoek naar een webdesigner die een website kan bouwen die perfect aansluit op de wensen en behoeften van uw onderneming? Wij staan garant voor een persoonlijke en transparante aanpak.

Onze werkwijze is gebaseerd op een grondige analyse van uw doelgroep, onderneming en concurrentie om zo een website te creëren die niet alleen mooi is, maar ook effectief. Door onze expertise op het gebied van SEO en UX-design te combineren, zorgen wij ervoor dat uw website niet alleen goed vindbaar is in zoekmachines, maar ook een optimale gebruikservaring biedt aan uw bezoekers.

Wilt u meer weten over hoe we te werk gaan? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.

01.

Kennismaking

Wij komen bij u langs om uw project uitvoerig te bespreken. We bepalen in grote lijnen de structuur van de website, bekijken welke integraties nuttig voor u kunnen zijn en werken al een eerste idee voor het design uit.

02.

Vrijblijvend voorstel

Wij gaan grondig te werk en maken een vrijblijvend voorstel op maat, perfect afgestemd op uw project. In dit voorstel beschrijven we hoe we te werk zouden gaan en geven we een oplijsting van alle functionaliteiten die op uw project van toepassing zouden kunnen zijn.

03.

Offerte

U maakt een keuze uit de componenten in ons voorstel die u heel graag verwezenlijkt zou willen zien. Het is uiteraard mogelijk om tijdens of na het bouwen van uw website nog nieuwe functionaliteiten en integraties toe te voegen.

illustratie brainstorm (op mobiel) illustratie brainstorm (op desktop)
illustratie programmeren
04.

Design op maat

Op basis van de aangeleverde informatie werken wij een eerste design uit, dit zal typisch de homepagina zijn. Alle feedback die u geeft zal worden meegenomen in de volgende versie van het design.

De eerste versies van het design zullen als afbeelding worden doorgestuurd. Eenmaal dat de website meer vorm begint te krijgen zetten wij deze tijdelijk online op onze testomgeving.

05.

Programmatie

Vanaf dat het design grotendeels is goedgekeurd beginnen we met het programmeren van de overige onderdelen zoals het contactformulier of de cookie banner.

Indien van toepassingen zal er nu ook aanacht aan het content management systeem (CMS) en eventuele integraties gegeven worden.

06.

Demo

We overlopen alle functionliteit en luisteren naar feedback over de gebruiksvriendelijkheid van het content management systeem (CMS). Alle feedback zal in de uiteindelijke versie worden verwerkt.

07.

Livegang

Op de afgesproken datum zetten we uw website online. De periode na het online zetten van uw website houden we een oogje in het zeil en lossen we problemen direct op.

illustratie chart

Interesse in onze diensten?

Nodig ons uit voor een vrijblijvende kennismaking of contacteer ons met uw vraag.

Maak een afspraak